19. helmikuuta 2018

Missy C

Minulla on uudet suosikkilapaset. Kissalapaset!


Malli on nimeltään Missy C ja suunnittelija JennyPenny. Tämän neiti C:n yhdennäköisyys kämppikseeni Usvaan on ilmeinen.


Noudatin muutoin ohjetta, mutta vaihdoin varret joustimeksi. Langat ovat Hjertegarn Sock 4:n jämiä edellisistä kissalapasista, ja koska riittävyys jännitti, poimin aloitussilmukat ketjunsilmukkaketjusta ja neuloin varret vasta lopuksi.

Hyvin lanka kuitenkin riitti. Lopullinen kulutus oli noin 26 g vaaleanharmaata, 21 g tummanharmaata sekä pienet nöttöset tehostevärejä.


Malli ei ole helpoin mahdollinen, sillä pitkiä langanjuoksuja on jonkin verran ja kerrokset silmästä nenään neulotaan kolmella värillä. Päätin kuljetella mustaa lankaa vain tuossa naaman takana, eli neuloin mustat silmukat tasona ja muut kaksi väriä pyörönä. Yllättävän kivuttomasti se sujui, ja lopputuloskin on ihan siisti.

Vihreät ja vaaleanpunaiset silmukat ommellaan kohdilleen jälkikäteen. Ohjeessa ei taidettu sanoa, millä värillä näiden silmukoiden tausta oli tarkoitus neuloa. Itse tein sen mustalla.


Lapasissa on peukalokiilat, jotka tosin ovat minun leipälapioilleni turhan pienet ja liiaksi kämmenen puolella. Muuten peukut ja itse lapaset ovat sopivan kokoset, joten kyllä näitä käyttää ihan ilokseen.

1 kommentti: