28. tammikuuta 2017

Käsityöpakki

Käsityöt ovat väistämättä välineurheilua. Tarvikkeita kertyy, vaikka pidän itseäni varsin maltillisena varusteiden hamstraajana. 

Tähän saakka olen säilyttänyt tilpehöörini useammassa metallirasiassa. Halusin yhdistää ne samaan laatikkoon, mutta en meinannut löytää sopivaa. Ompelulaatikon nimellä myytävät olivat joko liian pieniä, turhan moneen osaan lokeroituja tai aivan liian sieviä rottinkeineen ja rusetteineen.

Sitten keksin katsastaa rautakauppojen valikoiman ja löysin Bahcon oranssin työkalupakin. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä!


Tähän pakkiin mahtuu ihan kaikki. Pituutta on yli puoli metriä! Haitarirakenteen ansiosta pakki jakaantuu sopivan kokoisiin osioihin, joten kamat pysyvät järjestyksessä ja ne on helppo löytää.


Ylimpiin osioihin laitoin useimmin tarvittavat välineet: neulepuikot, silmukkamerkit, neulat, mittanauhat sekä kankaiden leikkaamiseen liittyvät tarvikkeet. Näihin pääsee nopeasti käsiksi levittämättä haitaria, yläkannen avaaminen riittää.


Suurimpaan alaosioon jäi vielä melkein kissanmentävä tila!


En voi vastustaa esineitä, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. Minun silmääni tämä yksinkertaisen linjakas metallipakki on paljon kauniimpi kuin sievistelevät ompelukorit. Uskallan väittää, että se on myös käytännöllisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti