21. marraskuuta 2016

Kädentaidot

Kävinpä minäkin Suomen Kädentaidot -messuilla. 

Siinä kävi niin kuin aina: ensin ahmin silmäni täyteen kaikkea kaunista, ja sitten tulee ähky tavara- ja ihmispaljoudesta.

Silloin voikin hyvillä mielin lähteä kotiin, muutama tarkkaan harkittu kaunokainen mukanaan. Tässä saalis: 200 grammaa lankaa, korvakorut ja joulukortteja. 


Vallan häikäistyin Taito Keski-Pohjanmaan osaston värimaailmasta, ja valikoin mukaani kaikkein aurinkoisimman vyyhdin. Kuva ei tee sille oikeutta. Tulee maailman aurinkoisimmat sukat - voi kun olisivat jo valmiit tähän marraskuun pimeyteen!

Villiviini-Väinämöinen hyppäsi syliini Titityyn osastolta, enkä hennonnut sanoa ei. Siitä tullee jokin kaula-asia, ehkä Nurmilintu?

Joulukortit ovat Maarit Kontiaisen käsialaa, ja kymmenen pennin kolikoista tehdyt uusiokorvakorut löysin Venka & Vinkan pöydästä. Harkitsin myös polkupyörän sisäkumeista valmistettuja korviksia, mutta henkilökohtaisista syistä pennit veivät nyt voiton.

Olen saaliiseen oikein tyytyväinen. Eikä minulle kukaan maksa markkinoimisesta, kunhan ajattelin kehua vähän suomalaista käsityötä ja sen tekijöitä. Ovat mahtavan taitavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti