13. lokakuuta 2016

Santosha, v 1.0 ja 1.1

Tässä pari uusia sukkia klassisessa koirahämäyskuvassa.


Huomasitteko? Sukat ovat aivan eri paria, kantapäät ja varsi ainakin. Nämä ovat nimittäin prototyyppisukat, versiot 1.0 ja 1.1.

Minulla kuluu omien mallien suunnitteluun aina vähintään tuplaten lankaa, kun en jaksa purkaa ensimmäisiä versioita vaan jätän ne vain kesken ja aloitan alusta. Lopputuloksena on kasa puolikkaita sukkia, lapasia tai mitä ikinä onkaan tekeillä.

Tällä kertaa päätin neuloa ensimmäisetkin prototyypit valmiiksi välittämättä siitä, että sukista tulee keskenään erilaiset. Tarkka katsoja huomaa, että palmikkokuvion toistojakin on eri määrä.


Ajattelin, että tällainen eriparisuus ja epätäydellisyys sopii hyvin malliin, jonka nimi tarkoittaa ulkoista tekijöistä riippumatonta tyytyväisyyttä, onnellisuutta, elämäniloa ja mielenrauhaa. 

Versio 2.0 on parhaillaan puikoilla, ja toivon mukaan entisestään optimoiduilla kaavioilla syntyy jo kaksi samanlaista sukkaa. Siihen asti nämä lämmittävät varpaita ihan yhtä hyvin.


Kuvat otettiin parvekkeella, jolta asuinkumppanini juuri raivasi pois kesäkukkien rippeet rikkoen samassa rytäkässä peräti kaksi kukkaruukkua. En tiedä, minkä filtterin läpi hän vetäisi nämä kuvat, mutta eihän noita kuivuneiden lehtien sirpaleita lattialla melkein edes huomaa! Ja koirakin näyttää epärealistisen puhtaan valkoiselta. Täyttä hämäystä koko postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti