9. lokakuuta 2016

Julkkistakki

Iik! Viime vuonna valmistunut Pumpkin Ale -villatakkini pääsi esille Ysoldan blogiinTerrieriherran siivellä kenties, mutta joka tapauksessa. Olen superpollea!


http://blog.ysolda.com/ysolda-blog/2016/9/8/beautiful-projects-back-panels

Olen tästä blogijulkisuudesta erityisen innoissani, koska Ysolda Teague on yksi suurimmista neulesuunnittelijaguruistani. Hänen malleissaan yhdistyy monia piirteitä, jotka iskevät suoraan neulehermooni: maanläheinen tyyli ja värivalinnat, kauniit palmikot ja pintakuviot yhdessä rauhallisten sileiden tai ainaoikeiden pintojen kanssa, harkitut yksityiskohdat ja nerokkaat rakenteelliset ratkaisut.

Lisäksi vaikuttaa siltä, että meillä on Ysoldan kanssa samankaltainen, lievästi perfektionistinen suhtautumistapa neulomisen teknisiin ulottuvuuksiin. Jos tämä osa-alue kiinnostaa, suosittelen lämpimästi tutustumaan Ysoldan mainioihin tekniikkatutoriaaleihin. 

Itselläni on kirjanmerkeissä ainakin Wrapless Short Rows -ohje, johon ihastuin Pumpkin Ale -takkia neuloessani, ja Long-Tail Tubular Cast On -video, jonka avulla saa aikaan tosi siistin ja joustavan joustinreunan. 

4 kommenttia:

 1. Wau, mahtavaa! Olipa sitten koirasta apua tai ei niin on kyllä neulekin upea.

  VastaaPoista
 2. Todella hieno takki, erittäin hyvin istuva!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, onnittelut! Ja takkihan on mitä mainioin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne! Tämä takki tosiaan istuu loistavasti, vaikka rakenne on poikkeuksellinen. Kunhan saan tämän yksilön pidettyä puhki, teen toisen täyspitkillä hihoilla ja neulotuilla taskuilla!

  VastaaPoista